Vabilo na občni zbor 2023

Vabimo vas na redni letni občni zbor ČD Litija, ki bo v soboto 28.01.2023 v Gostilni Krznar, Črni Potok 5, Šmartno pri Litiji, s pričetkom ob 17.00 uri.

OBČNI ZBOR ČD- LITIJA ZA LETO 2020

Spoštovani!

Obstoječe vladne omejitve zbiranja in druženja, sprejete z namenom preprečevanja širjenja bolezni COVID-19, so zaznamovale preteklo leto. Zaradi trenutnih epidemioloških razmer smo primorani izvesti občni zbor v pisni obliki. V nadaljevanju vam pošiljamo poročila. Prosimo, da nam vse morebitne pripombe in komentarje pošljete v pisni obliki do 10.2.2021 sicer bomo smatrali, da se s poslanim strinjate.

Vabilo na predavanje Sulja Jakupoviča

VABILO!

Vabimo Vas na predavanje Sulja Jakupoviča iz BiH, ki že več let velja za največjega pridelovalca čebeljega strupa na širšem področju Balkana. Predavanje bo v četrtek 20.02.2020 ob 18.00 uri v Ribiškem domu v Litiji.

Pravila za postavitev prevozih enot ter čebelnjakov

Opažamo, da čebelarji postavljajo čebelnjake ali prevozne enote s čebelami na prostore, ki niso primerni za njihovo postavitev, ne v skladju z zakonom in čebelarsko etiko. Za registracijo čebelnjaka ali prevozne enote in njuno postavitev se lahko zaprosi le ob izpolnjenih pogojih, ki so opisani v spodnjem članku, povzetem iz ČZS.

Vabilo na letni občni zbor 2019

Vabimo Vas na redni letni občni zbor ČD Litija, ki bo v soboto 26.01.2019 v gostilni Krznar, Črni potok 5, s pričetkom ob 16:00 uri.

Od 15:00 do 16:00 bomo pobirali članarino ter posodobljene pristopne izjave.

OBVESTILO !

Čebelarsko društvo Litija obvešča vse čebelarje, da se v letošnjem letu zdravila proti varoji     dobijo pri lokalnih veterinarjih. Za naše društvo jih bo dobavila veterinarska ambulanta Gaber. Naročila  zbiramo do 3.7.2018 na tel. 031 480 055 (Srečo Rozina) ter email naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. .

Čebele z rumenimi obročki

Bili smo obveščeni, da je na območju Primskovega povečano stevilo čebel z rumenimi obročki. Čebelarje naprošamo, da pregledajo svoje čebele in v primeru opažanja rumenih obročkov zamenjajo matico.

Naj medi !

VABILO NA PREDAVANJE 23.3.2018

VABILO !

Čebelarsko društvo Litija vabi vse člane v petek 23.3.2018 ob 17. uri  v Ribiškem domu v Litiji predavanje čebelarja g. Pavla Zdešarja.

Delno oblačno

9°C

Litija

Delno oblačno

Vlažnost: 37%

Veter: 6.44 km/h

Zemljevid čebelarjev

Zemljevid čebelarjev

Sponzorji

Za optimalno delovanje spletne strani uporabljamo piškotke.

- podrobne informacije..

- pravna podlaga (ZEKom-1)

- smernice informacijskega pooblaščenca

  Sprejemam piškotke.
EU Cookie Directive Module Information